Solliciteren bij Ekelmans & Meijer

Als je wilt solliciteren bij Ekelmans & Meijer Advocaten, is het prettig als je van tevoren weet hoe de sollicitatie in zijn werk gaat.

De sollicitatieprocedure begint altijd met de ontvangst van je sollicitatiebrief met bijbehorende stageverklaringen. Je kunt je sollicitatie zowel per post als per e-mail versturen. Je ontvangt in beide gevallen een ontvangstbevestiging. Een aannamecommissie beoordeelt, op grond van de door jou ingestuurde sollicitatiegegevens, of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit is een gesprek met twee advocaten die lid zijn van de aannamecommissie. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.

Indien het gesprek positief wordt bevonden, word je uitgenodigd aansluitend online een capaciteitentest te maken. Deze test maakt deel uit van de sollicitatieprocedure en is ontwikkeld door een onafhankelijk adviesbureau, dat werkt met valide webbased testinstrumenten. Dit bureau beoordeelt de testresultaten en stuurt je binnen één tot twee werkdagen een rapportage hiervan. In die rapportage staan de resultaten van de test en een advies aan Ekelmans & Meijer Advocaten. Pas na toestemming van jou, ontvangen ook wij de rapportage. Op grond van de uitslag en het advies, wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een tweede en eventueel derde gesprek met steeds twee van onze advocaten.

Verlopen deze gesprekken goed, dan word je in beginsel een arbeidscontract aangeboden. Het is echter ook mogelijk dat je verzocht wordt om eerst nog een full assessment bij het adviesbureau te doen.
contact

Solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur uw sollicitatiebrief met curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stage-beoordelingen naar:

Ekelmans & Meijer Advocaten
Mevrouw Mr A.G. van de Velde
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag

Sollicitatieformulier

Ik solliciteer op de functie:

Interessegebied:

Persoonlijke gegevens:

Upload hieronder uw CV, sollicitatiebrief, cijferlijst(en), motivatie en eventuele scriptie:

Stage:

Aanvulling / vragen / opmerkingen:

Velden met een '*' zijn verplicht.