Het pleiten zit ons in het bloed

Onze wereld gaat verder dan wetten, regels en procedures. Onze wereld bevindt zich buiten. Op straat, in een bedrijf of op de bouwplaats waar veel goed gaat maar soms ook niet. Conflicten los je niet alleen op met kennis van het recht. Daar heb je ook overtuigingskracht, diplomatie en sociale vaardigheden voor nodig. Wij zoeken naar de vraag achter de vraag en komen zo te weten wat cliënten echt willen. Heb jij dezelfde fighting spirit en wil je niet alleen maar achter je bureau zitten maar ook regelmatig in de rechtbank staan? Dan ligt jouw toekomst mogelijk bij Ekelmans & Meijer.

Kantoorprofiel

Ekelmans & Meijer Advocaten is een van de grotere advocatenkantoren in Den Haag met een landelijk werkgebied. We zijn groot genoeg voor aansprekende zaken en klein genoeg voor een informele sfeer. De communicatielijnen zijn kort, we lopen makkelijk bij elkaar binnen en iedereen kent elkaar. Als advocaat zit je bij ons niet alleen achter je bureau, je 
staat regelmatig in de rechtbank. We zijn een uitgesproken proceskantoor en vinden dat procederen een kernelement van de advocatuur is. Onze advocaten treden op voor ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, non-profit organisaties en (semi)overheden. Hierdoor is de praktijk divers en afwisselend. 
Meer kantoorprofiel
werken bij Ekelmans & Meijer
													Simone Eman
Advocaat aan het woord
"Op de sectie waar ik werk, Verzekering- en Aansprakelijkheidsrecht werken wij voor vrijwel alle grote verzekeraars van Nederland. De zaken lopen enorm uiteen. De ene keer werk ik aan een letselschadezaak, de andere keer houd ik me bezig met beroepsaansprakelijkheid van een advocaat. De afwisseling in casuïstiek zorgt ervoor dat geen enkele zaak hetzelfde is. Als startende advocaat krijg je hier de beste opleiding. Ondanks dat het werk op hoog niveau is, krijgt je al vroeg verantwoordelijkheid en draai je echt mee als advocaat. Gelukkig kun je altijd met vragen terecht bij sectiegenoten!"
													Rein Putkamer
Advocaat aan het woord
"Vanaf dag één van mijn student stage bij Ekelmans & Meijer was er een klik tussen de sectie Arbeidsrecht en mijzelf. Ik wilde graag een uitdagende baan als arbeidsrecht advocaat, dus toen ik daar een baan aangeboden kreeg was de keuze snel gemaakt. Ik heb er geen dag spijt van gehad. De leercurve hier is enorm. Al snel mag je zelfstandig dingen doen. Wel met goede begeleiding natuurlijk. Daarnaast is de sfeer op kantoor heel prettig en open. Voor mij net zo belangrijk!"

Vacature Advocaat-Medewerker Ondernemingsrecht

Bij Ekelmans & Meijer Advocaten zijn we altijd op zoek naar talent, maar niet zomaar talent. Wij vinden het belangrijk dat je goed bij ons past en dat je je bij ons op je plek voelt. Heb jij net als wij passie voor het recht en voldoende zelfrelativering? Misschien ligt jouw toekomst bij Ekelmans & Meijer Advocaten.
Wij hebben regelmatig vacatures voor advocaat-
stagiaires. In principe zoeken we dan iemand voor één vaste sectie. Bij ons werken we niet met een (verplichte) sectiewissel. Bekijk bij 'lees meer' onze vacatures van dit moment. Zijn er geen vacatures bij, stuur ons dan gerust een open sollicitatie.
Lees meer

Solliciteren bij Ekelmans & Meijer

Als je wilt solliciteren bij Ekelmans & Meijer Advocaten, is het prettig als je van tevoren weet hoe de sollicitatie in zijn werk gaat. De sollicitatieprocedure begint altijd met de ontvangst van je sollicitatie-brief met bijbehorende stukken. Je kunt je sollicitatie zowel per post als per e-mail versturen. Je ontvangt in beide gevallen een ontvangstbevestiging.
Een aannamecommissie beoordeelt, op grond van de door jou ingestuurde sollicitatiegegevens, of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit is een gesprek met twee leden van de aannamecommissie. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.
Lees meer

Ekelmans & Meijer zoekt student-stagiaires

Enthousiaste en ambitieuze student stagiaires zijn zeer welkom. Als je in de eindfase van je studie Nederlands recht zit, kun je bij ons kennismaken met de advocatuur. In principe duurt de stage twee maanden, maar afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden zijn er individuele afspraken te maken over de duur of het aantal inzetbare dagen per week.
Als student stagiair word je gekoppeld aan één van onze advocaten. Bij deze advocaat kun je altijd terecht met vragen. Hij of zij zorgt ervoor dat je meedraait met interessante zaken en dat je naar zittingen en besprekingen meegaat. Daarnaast werk je mee aan zaken door notities te schrijven, of door concepten van processtukken of brieven te maken. 
Lees meer

Activiteitenagenda

Wil je zelf de sfeer van ons advocatenkantoor ervaren? Ontmoet onze advocaten tijdens een van de activiteiten, hieronder vind je een overzicht.
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab Privacy statement