Bij Ekelmans & Meijer Advocaten werken we hard om de belangen van onze cliënten optimaal te behartigen. We horen daarom graag dat ze tevreden zijn. Lees hieronder wat onze cliënten over ons zeggen in de testimonials.

Testimonials

Accuratesse, scherpte en senioriteit

Over Derk Rijpma van de sectie Cassatie: Wij hebben je ingeschakeld als cassatie advocaat maar onlangs ook als onze adviseur in een procedure in eerste aanleg, in de verwachting dat die desbetreffende zaak vroeg of laat voor de Hoge Raad verschijnt.
Jouw bijstand waardeerden wij zeer. Steekwoorden zijn voor ons accuratesse, scherpte en senioriteit.

Het is voor ons, als jong advocatenkantoor in een nichepraktijk, fantastisch om met jou te kunnen sparren. De combinatie van onze kennis en ervaring in de bouw- en vastgoedsector en jouw scherpe, objectieve en externe bril, heeft onze effectiviteit voor onze klant aanzienlijk vergroot. Jouw ontspannen werkwijze draagt verder bij aan een goede onderlinge werksfeer. Wij ervaren onze samenwerking dus als effectief en zeer plezierig.
Bas van Schouwenburg, Straatman Koster Advocaten Cassatie

Betrokken, bereikbaar en betaalbaar

Daan en ik werken al enige jaren samen voor clienten van de trustmaatschappij Aufisco. Zijn grondige aanpak heeft niet alleen voor de rechter uitstekende resultaten opgeleverd, maar ik - zijnde zelf jurist en oud-advocaat - heb aan hem ook een goede sparringpartner. Ik ervaar Daan als betrokken, bereikbaar en betaalbaar.
Philip van der Heijden, bestuurder en mede-eigenaar van Aufisco B.V.

Resultaten die ik nauwelijks voor mogelijk had gehouden

Over Daan Spoormans van de sectie Ondernemingsrecht. Als fiscalist en partner bij deWaardKramer, een middelgroot belastingadvies- en accountantskantoor, heb ik met Daan samengewerkt in een omvangrijke en complexe kwestie van internationale aard. Ik ben erg te spreken over zijn betrokkenheid en de kwaliteit van zijn werkzaamheden. Dit heeft voor onze cliënt resultaten opgeleverd die ik ? en vele anderen met mij ? van tevoren nauwelijks voor mogelijk had gehouden.
Jan Lakeman, deWaardKramer te Leidschendam Ondernemingsrecht

Een absolute aanrader

De cassatie advocaten van Ekelmans & Meijer Advocaten zijn toegankelijk, servicegericht en uitmuntende juristen, die, - tegen een redelijke prijs - feitelijk ingewikkelde en complexe juridische kwesties tot begrijpelijke en hanteerbare proporties weten terug te brengen. Een absolute aanrader dus!
Michiel R.B. Gorsira, Attorney at law Van Eps Kunneman Van Doorne Cassatie

Boek Jan Ekelmans zou binnen handbereik van iedere advocaat moeten liggen

Dit boek zou binnen handbereik van iedere civiele advocaat of rechter moeten liggen.
Het is goed, helder en overzichtelijk geschreven.

Het is heel wat om een dergelijke loftuiting op papier te zetten, maar ik heb zelden op een mij bekend (juridisch) terrein een boek gelezen waarin ik − ook bij herlezing ten behoeve van deze recensie − zo vaak dacht: jeetje, dat wist ik niet; of: ik kende dat arrest wel, maar niet deze overweging.

En niet alleen uit Hoge Raad-arresten (en soms lagere rechtspraak) wordt geciteerd, maar ook uit PG/AG-conclusies bij 81 RO-arresten die aan de aandacht plegen te ontsnappen. Bovendien bevordert de schematische indeling van het boek, met heldere tussenkopjes, de toegankelijkheid voor wie snel wil weten hoe iets zit.

Th.S. Röel, rechter in eerste aanleg, over J. Ekelmans: 'De grenzen van het debat voor de civiele rechter in eerste aanleg', Kluwer, 2008.
Th.S. Röel, rechter in eerste aanleg, In: Advocatenblad 2009, nr. 6, pag. 247 Verzekeringsrecht

Mede door uitstekend advies van Ekelmans & Meijer werd de zaak in hoger beroep met succes afgesloten

Als advocaat in een zeer drukke algemene rechtspraktijk zijn de contacten met Ekelmans & Meijer Advocaten en de zeer specialistische kennis betreffende complexe juridische zaken van zeer groot belang.
Met name bij het instellen van hoger beroep, waarbij ingewikkelde juridische vraagstukken spelen, vragen wij vaak vooraf een advies van Ekelmans & Meijer Advocaten. Op die manier wordt de zaak, zoals wij vaak zeggen, 'cassatie-proof' gemaakt. Een goed voorbeeld is de zaak van Thomas Roest, welke zaak landelijke bekendheid kreeg. Mede door het uitstekende advies van Ekelmans & Meijer werd deze zaak in hoger beroep met succes afgesloten. Ons motto is: 'ken je grenzen als advocaat en laat specialisten spreken als dit nodig is'.
Woudenberg, LVG Advocaten Cassatie

Deskundig, vriendelijk en succesvol

Ekelmans & Meijer Advocaten heeft ons op deskundige, vriendelijke en succesvolle wijze in cassatiezaken bijgestaan.
Mr E.L.A. van Emden, partner Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht over de sectie Cassatie van Ekelmans & Meijer.
Mr E.L.A. van Emden Cassatie
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab
Waar bent u naar op zoek?