Disclaimer

De informatie die u op deze website vindt is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen en u dient deze informatie niet als advies te beschouwen. Ekelmans & Meijer is niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat als gevolg van de onjuiste of incomplete informatie op deze website.

De website is met zorg samengesteld. Ekelmans & Meijer staat er echter niet voor in dat de website geen informatie bevat onjuist, verouderd of incompleet is. Ekelmans & Meijer kan de inhoud van de website bovendien op elk moment aanpassen, zonder daarover mededeling te doen.
 
Voor zover onze website hyperlinks bevat naar andere websites, staat Ekelmans & Meijer niet in voor de beschikbaarheid van deze websites. Evenmin is zij aansprakelijk voor de inhoud daarvan.
 

 
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement
Waar bent u naar op zoek?