Verrassende resultaten, geen verrassende facturen

Verrassende resultaten, geen verrassende facturen

Uiterlijk tijdens het eerste inleidende gesprek komen onze tarieven ter sprake. Uiteraard wordt van de kosten een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gegeven. Het blijft echter een schatting omdat de kosten veelal afhankelijk zijn van externe factoren.

Wij factureren maandelijks voor de verrichte werkzaamheden. Een declaratie is opgebouwd uit verschillende onderdelen o.a.: honorarium, verschotten en BTW.

Het honorarium is het bedrag dat de advocaat in rekening brengt voor de aan uw zaak bestede uren. De verschotten zijn indirecte kosten, zoals griffiekosten, deurwaarderskosten en reis- en verblijfskosten.

De uurtarieven zijn afhankelijk van de ervaring van de advocaat en de aard, het belang en de spoedeisendheid van de zaak.

Het is gebruik om betaling van een voorschot (een depotdeclaratie) te vragen, alvorens wij met de werkzaamheden aanvangen. De omvang van het voorschot wordt bepaald door de geschatte kosten voor de rechtshulp gedurende de eerste periode. Het voorschot wordt bij de slotdeclaratie verrekend en blijft derhalve tot het einde van de zaak als dekking aanwezig.
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement
Waar bent u naar op zoek?