Ekelmans & Meijer Internationaal

Ekelmans & Meijer Internationaal

Legalink

Ekelmans & Meijer is lid van Legalink. Legalink is een internationaal netwerk van meer dan 60 onafhankelijke advocatenkantoren. Dit netwerk is vertegenwoordigd in de belangrijkste zakelijke centra ter wereld. Met meer dan 3000 advocaten over de gehele wereld opereert Legalink internationaal maar ook persoonlijk. Het levert topkwaliteit en multidisciplinaire juridische diensten. De wereldeconomie is steeds meer aan het globaliseren zodat toegang tot de beste juridische dienstverlening wereldwijd noodzakelijk is voor ondernemingen. De leden van Legalink zijn vooraanstaande advocatenkantoren; experts in het lokale recht en de lokale markten. Zij zijn ook zeer ervaren met het werken in multidisciplinaire en grensoverschrijdende teams. Legalink biedt haar leden direct contact en toegang tot elkaar. De kracht van het netwerk zit dan ook in de persoonlijke relaties tussen de leden en de hoge standaard van werken van alle leden.


Insurance Law Global

Ekelmans & Meijer is lid van Insurance Law Global (ILG), een internationaal netwerk van gerenommeerde verzekeringsrechtkantoren. Dit netwerk bestaat uit kantoren met een brede expertise en actieve betrokkenheid bij de verzekeringsbranche over de hele wereld. Ekelmans & Meijer heeft een lange traditie en is een gevestigde naam binnen de verzekeringsbranche. Tot haar cliënten behoren de grootste verzekeraars van Nederland.
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement
Waar bent u naar op zoek?