Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Ekelmans & Meijer hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als onderneming maken wij deel uit van de maatschappij met de daarbij behorende kansen en verantwoordelijkheden. Die verantwoordelijkheid uit zich intern door onze bedrijfsvoering en hoe we met onze mensen omgaan. Maar ook naar buiten toe dragen we graag bij.

Ekelmans & Meijer Advocaten is aangesloten bij de Pro Bono Club
De Pro Bono Club helpt maatschappelijke organisaties, zoals Stichtingen en Verenigingen zonder winstoogmerk als zij juridische bijstand nodig hebben. De Pro Bono Club gelooft dat de activiteiten van zowel grote als kleine verenigingen, stichtingen en andere organisaties van onschatbare waarde zijn voor de Nederlandse samenleving. Door het maatschappelijke doel dat zij nastreven maar óók omdat zij mensen met elkaar verbinden, wat onze samenleving vrolijker en hechter maakt. Bij de Pro Bono Club zijn advocaten aangesloten die deze maatschappelijke organisaties in principe kosteloos willen bijstaan. Meer dan 100 advocaten van kwaliteitskantoren, waaronder Ekelmans & Meijer, doen mee met de Pro Bono Club. Voor meer informatie over de Pro Bono Club kijk op www.probonoclub.nl.

Ekelmans & Meijer Advocaten heeft jaarlijks een Kerstactie
Met kerst versturen we geen kaarten. In plaats daarvan schenken we aan goede doelen. Iedereen van ons advocatenkantoor kan een voorstel doen voor een goed doel dat onze steun verdient. Vervolgens mag iedereen stemmen om te bepalen wie onze steun krijgt. In 2018 was de winnaar:

Hersenstichting
De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laat de Hersenstichting onderzoek doen, geven zij voorlichting en voeren vernieuwende projecten uit.
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab Privacy statement
Waar bent u naar op zoek?