Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Ekelmans & Meijer hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als onderneming maken wij deel uit van de maatschappij met de daarbij behorende kansen en verantwoordelijkheden. Die verantwoordelijkheid uit zich intern door onze bedrijfsvoering en hoe we met onze mensen omgaan. Maar ook naar buiten toe dragen we graag bij.

Ekelmans & Meijer Advocaten heeft jaarlijks een Kerstactie
De medewerkers van Ekelmans & Meijer kiezen iedere kerst een goed doel waar ons kantoor zich voor een jaar aan verbindt. Iedereen mag een goed doel voorstellen, waarop vervolgens wordt gestemd. Op 17 december 2020 is tijdens het online kerstevent van Ekelmans & Meijer het doel voor 2021 bekend gemaakt: Stichting Dushi Huis kan dit jaar rekenen op onze steun.
 
Dushi huis
In het Dushi Huis Den Haag wonen 7 kinderen al vaak vele (6-15)  plaatsingen achter de rug hebben. Dushi Huis wil onvoorwaardelijk voor hen zorgen en deze kinderen mogen, anders dan in de reguliere jeugdzorg, tot hun 21-23e bij Dushi Huis blijven wonen. Dushi Huis is één van de weinige zorginstellingen die de kinderen deze onvoorwaardelijkheid geeft en is een voorbeeld in zorgland. 
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement
Waar bent u naar op zoek?