Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Ekelmans & Meijer hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als onderneming maken wij deel uit van de maatschappij met de daarbij behorende kansen en verantwoordelijkheden. Die verantwoordelijkheid uit zich intern door onze bedrijfsvoering en hoe we met onze mensen omgaan. Maar ook naar buiten toe dragen we graag bij.

Ekelmans & Meijer Advocaten heeft jaarlijks een Kerstactie
Met kerst versturen we geen kaarten. In plaats daarvan schenken we aan goede doelen. Iedereen van ons advocatenkantoor kan een voorstel doen voor een goed doel dat onze steun verdient. Vervolgens mag iedereen stemmen om te bepalen wie onze steun krijgt. In 2019 was de winnaar:

Stichting Jarige JobHersenstichting
Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. De stichting geeft geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor een verjaardagsfeestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau.
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement
Waar bent u naar op zoek?