Oplossingen die passen bij uw praktijk

Bij Ekelmans & Meijer Advocaten weten wij hoe complex procedures kunnen zijn. Met deze kennis geven wij treffende adviezen om dergelijke procedures zoveel mogelijk te voorkomen en maken wij contracten waarin afspraken goed worden vastgelegd. Een goed contract is geen kwestie van knippen en plakken.
Soms blijkt de aanval toch de beste verdediging. Onze advocaten hebben jarenlange proceservaring, waarmee zij uw belangen voor de rechter maximaal kunnen verdedigen. Wij hechten aan een open en duurzame relatie met onze cliënten. Door goed te luisteren proberen we de vraag achter de vraag te ontdekken. In een conflictsituatie raakt het overzicht gemakkelijk verloren. Wij maken zaken niet ingewikkelder dan ze al zijn. Juist het terugbrengen van rust en overzicht staan voorop. Bij Ekelmans & Meijer denken wij met u mee en delen we onze kennis met u door middel van lezingen, seminars, en nieuwsbrieven.
 

 
Ons kantoor kent een lange historie: Ekelmans & Meijer ontstond eind negentiende eeuw. Wij hebben daarmee een eeuw aan ervaring op zak. Door fusies en uitbreidingen telt ons kantoor inmiddels ongeveer veertig advocaten en fiscalisten. Daarmee behoren wij tot de top 50 advocatenkantoren van Nederland. Het dagelijks bestuur bestaat uit Frank Schaaf, Rob Kossen en Andrea van de Velde.
Onze advocaten en fiscalisten worden ondersteund door een professionele staf. Zij zorgen ervoor dat alles op het gebied van facilitaire zaken, personeelszaken, ICT, know how en sponsoring perfect georganiseerd is.
over ons

Accuratesse, scherpte en senioriteit

Over Derk Rijpma van de sectie Cassatie: Wij hebben je ingeschakeld als cassatie advocaat maar onlangs ook als onze adviseur in een procedure in eerste aanleg, in de verwachting dat die desbetreffende zaak vroeg of laat voor de Hoge Raad verschijnt.
Bas van Schouwenburg, Straatman Koster Advocaten
Lees meer

Resultaten die ik nauwelijks voor mogelijk had gehouden

Over Daan Spoormans van de sectie Ondernemingsrecht. Als fiscalist en partner bij deWaardKramer, een middelgroot belastingadvies- en accountantskantoor, heb ik met Daan samengewerkt in een omvangrijke en complexe kwestie van internationale aard. Ik ben erg te spreken over zijn betrokkenheid en de kwaliteit van zijn werkzaamheden. Dit heeft voor onze cliënt resultaten opgeleverd die ik ? en vele anderen met mij ? van tevoren nauwelijks voor mogelijk had gehouden.
Jan Lakeman, deWaardKramer te Leidschendam
Lees meer

Deskundig, vriendelijk en succesvol

Ekelmans & Meijer Advocaten heeft ons op deskundige, vriendelijke en succesvolle wijze in cassatiezaken bijgestaan.
Mr E.L.A. van Emden
Lees meer

Mede door uitstekend advies van Ekelmans & Meijer werd de zaak in hoger beroep met succes afgesloten

Als advocaat in een zeer drukke algemene rechtspraktijk zijn de contacten met Ekelmans & Meijer Advocaten en de zeer specialistische kennis betreffende complexe juridische zaken van zeer groot belang.
Woudenberg, LVG Advocaten
Lees meer

Betrokken, bereikbaar en betaalbaar

Daan en ik werken al enige jaren samen voor clienten van de trustmaatschappij Aufisco. Zijn grondige aanpak heeft niet alleen voor de rechter uitstekende resultaten opgeleverd, maar ik - zijnde zelf jurist en oud-advocaat - heb aan hem ook een goede sparringpartner. Ik ervaar Daan als betrokken, bereikbaar en betaalbaar.
Philip van der Heijden, bestuurder en mede-eigenaar van Aufisco B.V.
Lees meer

Een absolute aanrader

De cassatie advocaten van Ekelmans & Meijer Advocaten zijn toegankelijk, servicegericht en uitmuntende juristen, die, - tegen een redelijke prijs - feitelijk ingewikkelde en complexe juridische kwesties tot begrijpelijke en hanteerbare proporties weten terug te brengen. Een absolute aanrader dus!
Michiel R.B. Gorsira, Attorney at law Van Eps Kunneman Van Doorne
Lees meer

Boek Jan Ekelmans zou binnen handbereik van iedere advocaat moeten liggen

Dit boek zou binnen handbereik van iedere civiele advocaat of rechter moeten liggen.
Th.S. Röel, rechter in eerste aanleg, In: Advocatenblad 2009, nr. 6, pag. 247
Lees meer

Ekelmans & Meijer is lid van Legalink

Ekelmans & Meijer is lid van Legalink. Legalink is een internationaal netwerk van meer dan 60 onafhankelijke advocatenkantoren. Dit netwerk is vertegenwoordigd in de belangrijkste zakelijke centra ter wereld.
Met meer dan 3000 advocaten over de gehele wereld opereert Legalink internationaal maar ook persoonlijk. Het levert topkwaliteit en multidisciplinaire juridische diensten.
Lees meer

Ekelmans & Meijer sponsort cultuur in Den Haag

Ekelmans & Meijer hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als onderneming maken wij deel uit van de maatschappij met de daarbij behorende kansen en verantwoordelijkheden. Die verantwoordelijkheid uit
zich intern door hoe we met onze mensen omgaan. Maar ook naar buiten toe dragen we bij. Daarom zijn wij sponsor van verschillende initiatieven en goede doelen. De focus ligt daarbij op steun aan cultuur in Den Haag.
Lees meer

Verrassende resultaten, geen verrassende facturen

In het inleidende gesprek dat wij met u hebben komen onze tarieven ter sprake. Uiteraard geven wij van de te verwachten kosten altijd een zo nauwkeurig mogelijke inschatting. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en hoeft u niet bang te zijn
dat het middel achteraf erger blijkt dan de kwaal. Wij begrijpen dat zekerheid over kosten voor een onderneming essentieel is en zullen deze zekerheid zo veel mogelijk bieden.
Lees meer

Onze algemene voorwaarden

Wij hanteren algemene voorwaarden op al onze samenwerkingen. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en zullen er in een later stadium geen misverstanden
naar boven komen. De algemene voorwaarden vindt u onder 'lees meer'. Ook staan ze gedrukt op ons briefpapier.
Lees meer
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab
Waar bent u naar op zoek?