foto van Vivian  Huisman

Vivian Huisman

Vivian Huisman is paralegal bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Vivian doet met name voor de sectie Cassatie & Expert litigation onderzoek naar complexe juridische vragen in dossiers. Daarnaast werkt zij mee in feitenzaken en assisteert zij de advocaten bij het schrijven van processtukken.
Vivian Huisman is paralegal. Vivian houdt zich bezig met juridisch researchwerk. Zij zoekt complexe juridische vraagstukken tot op de bodem uit.

Rechtsgebieden
Cassatie

Contact
Vivian Huisman
E: huisman@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 63 10


Volg mij ook via
Vivian Huisman is sinds december 2011 werkzaam bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Vivian doet met name voor de sectie Cassatie & Expert litigation onderzoek naar complexe juridische vragen in dossiers. Ze doet ook onderzoek voor zaken bij de rechtbank en het hof en verricht voorbereidende werkzaamheden voor processtukken. Vivian schrijft de nieuwsbrief van de sectie Cassatie en maakt vakinhoudelijke presentaties voor webinars, cursussen en lezingen. Zij is goed thuis in de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en wetenschappelijke publicaties. Vivian gaat grondig en snel te werk. Voor haar is de uitdaging met haar research díe input te leveren die het verschil maakt voor de uitkomst van de zaak.

Opleiding
Vivian is in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting notarieel recht. Zij heeft in 2011 haar civiel effect behaald. Voorafgaand aan haar opleiding notarieel recht heeft zij het European Advanced Studies Programme aan St. Clare’s in Oxford gevolgd.

Werkervaring
Vivian heeft van oktober 2010 tot augustus 2011 als medewerker Compliance en Riskmanagement bij ING gewerkt.