foto van Sanne van der Salm

Sanne van der Salm

Sanne haalt plezier uit het analyseren en doorgronden van complexe dossier en juridische vraagstukken op het gebied van het Verzekering- en Aansprakelijkheidsrecht. Ze is betrokken bij haar cliënten en hecht waarde aan een open en heldere communicatie.
Sinds 2016 is Sanne van der Salm als advocaat in dienst bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Zij houdt zich bezig met zaken op het gebied van Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht en werkt hiermee voornamelijk voor verzekeraars.

Rechtsgebieden
Verzekeringsrecht

Contact
Sanne van der Salm
E: vandersalm@ekelmansenmeijer.nl
M: +31 6 51 81 35 79
T: +31 70 374 64 21


Volg mij ook via
Sinds 2016 is Sanne van der Salm als advocaat in dienst bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Zij houdt zich bezig met zaken op het gebied van Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht en werkt hiermee voornamelijk voor verzekeraars. Sanne haalt plezier uit het analyseren en doorgronden van complexe dossier en juridische vraagstukken. Ze is betrokken bij haar cliënten en hecht waarde aan een open en heldere communicatie.

Opleiding
Sanne heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden en ronde in 2009 met goed gevolg haar master Strafrecht af.

Werkervaring
Tijdens haar studie schreef Sanne collegeverslagen voor de Stichting Intermediair Leiden (SIL) en was zij in de rol van penningmeester lid van het bestuur. Alvorens te starten met haar juridische carrière heeft Sanne na het behalen van haar master veel van de wereld gezien. Nadien heeft zij enkele maanden stage gelopen bij een advocatenkantoor in Alkmaar, waarna zij uiteindelijk haar carrière startte bij een grote rechtsbijstandorganisatie. Hier hield zij zich onder meer bezig met de juridische beoordeling van zaken,  aansprakelijkheidskwesties, tuchtzaken, dekkingsgeschillen en klachtzaken.  Met deze ervaring heeft Sanne goed inzicht in de vraagstukken waar haar cliënten mee te maken krijgen.