foto van Ramon  Vastmans

Ramon Vastmans

Ramon is werkzaam bij de sectie Ondernemingsrecht. Hij richt zich op het begeleiden van transacties en het beslechten van ondernemingsrechtelijke geschillen. Ramon is een bevlogen advocaat die nauwgezet werkt om optimaal resultaat te behalen voor de cliënt.
Ramon is sinds 2019 werkzaam bij Ekelmans & Meijer. Hij is verbonden aan de sectie Ondernemingsrecht en ondersteunt ook de German Desk. Naast (grensoverschrijdende) fusies en overnames houdt Ramon zich bezig met uiteenlopende handels- en ondernemingsrechtelijke kwesties.

Rechtsgebieden
Ondernemingsrecht

Contact
Ramon Vastmans
E: vastmans@ekelmansenmeijer.nl
M: +31 6 10 32 17 17
T: +31 70 374 64 34


Ramon is sinds 2019 werkzaam bij Ekelmans & Meijer. Hij is verbonden aan de sectie Ondernemingsrecht en ondersteunt ook de German Desk. Naast (grensoverschrijdende) fusies en overnames houdt Ramon zich bezig met handels- en ondernemingsrechtelijke kwesties. 

Opleiding
Ramon behaalde in 2018 cum laude de masteropleiding Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit. De bachelor Nederlands recht volgde hij aan de Universiteit Maastricht, waar hij tevens deelnam aan het honoursprogramma. In 2017 heeft Ramon daarnaast een master Corporate & Commercial Law afgerond aan de Pennsylvania State University. 

Werkervaring
Voordat Ramon in dienst trad bij Ekelmans & Meijer heeft hij ervaring opgedaan bij zowel kleine als grote (internationale) advocatenkantoren. Tijdens zijn studies in Nederland en de Verenigde Staten heeft Ramon verschillende bestuursfuncties bekleed, aan pleitwedstrijden meegedaan en business courses gevolgd. Ook heeft Ramon als vrijwilliger gewerkt bij een rechtswinkel en was hij als student-assistent en redacteur verbonden aan juridische tijdschriften.