foto van Marthe  Peters

Marthe Peters

Marthe is gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Zij heeft een gevarieerde praktijk en werkt voor verzekeraars.
Marthe is sinds begin 2018 als advocaat werkzaam bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Daarvoor was zij bijna vier jaar werkzaam als advocaat in Rotterdam. Marthe maakt deel uit van de sectie Verzekering en Aansprakelijkheid. Daar adviseert en procedeert zij in verzekerings- en aansprakelijkheidszaken van uiteenlopende aard. Zij heeft ruime ervaring met onder meer dekkingsgeschillen, regreskwesties, gevallen van beroepsaansprakelijkheid en geschillen over de uitvoering van bouwprojecten.

Rechtsgebieden
Verzekeringsrecht

Contact
Marthe Peters
E: peters@ekelmansenmeijer.nl
M: +31 (0)6 82 29 14 62
T: +31 (0)70 37 46 305
F: +31 (0)70 37 46 333

Volg mij ook via
Sinds begin 2018 is Marthe als advocaat verbonden aan de sectie Verzekering en Aansprakelijkheid bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Daarvoor was zij bijna vier jaar werkzaam als advocaat in Rotterdam. Zij adviseert en procedeert in verzekerings- en aansprakelijkheidszaken van uiteenlopende aard. Zij heeft ruime ervaring met onder meer dekkingsgeschillen, regreskwesties, gevallen van beroepsaansprakelijkheid en geschillen over de uitvoering van bouwprojecten.

Opleiding
Marthe heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar zij in 2013 de onderzoeksmaster Onderneming & Recht afrondde. Tijdens haar studie volgde zij ook een aantal vakken Frans en internationaal recht aan L’Université Paris Descartes in Parijs. In mei 2014 werd zij beëdigd als advocaat. Na het afronden van de beroepsopleiding advocatuur volgde zij de Leergang Verzekeringsrecht aan de Academie voor de Rechtspraktijk.

Werkervaring
Tijdens haar studie heeft Marthe stage gelopen bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam. Na haar studie trad zij in dienst bij Loyens & Loeff te Rotterdam waar zij zaken behandelde op het gebied van verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, algemeen contractenrecht en bouwrecht.
 
Publicaties
Er konden geen publicaties worden gevonden voor uw zoektermen.