foto van Elieske  Kallenberg

Elieske Kallenberg

Elieske is sinds september 2019 werkzaam als advocaat bij Ekelmans & Meijer op de sectie Verzekering en Aansprakelijkheid. Ze staat verzekeraars bij in uiteenlopende aansprakelijkheidskwesties. 
Elieske maakt deel uit van de sectie Verzekering en Aansprakelijkheid en houdt zich bezig met uiteenlopende verzekeringsrechtelijke kwesties. Elieske heeft in 2017 haar bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Leiden. In 2019 rondde Elieske de master Civiel Recht cum laude af.
 


Rechtsgebieden
Verzekeringsrecht

Contact
Elieske Kallenberg
E: kallenberg@ekelmansenmeijer.nl
M: +31 6 11 59 67 23
T: +31 70 374 63 05


Elieske maakt deel uit van de sectie Verzekering en Aansprakelijkheid en houdt zich bezig met uiteenlopende verzekeringsrechtelijke kwesties. Elieske heeft in 2017 haar bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Leiden. In 2019 rondde Elieske de master Civiel recht cum laude af.
 
Opleiding 
Elieske heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daar behaalde zij in 2017 haar bachelorsdiploma. In 2019 rondde zij de master Civiel recht af. Tijdens haar bachelor studeerde zij een semester aan de University of East Anglia in Norwich, Verenigd Koninkrijk.
 
Werkervaring 
In augustus 2019 is Elieske beëdigd als advocaat. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen in de advocatuur en bij de Rechtbank Amsterdam. Daarnaast was Elieske onder meer actief als commissielid bij de faculteitsvereniging en als bestuurslid bij het Augustijns Theater. In 2018 heeft zij de theaterstichting Henk Speelt opgericht, een muziektheatercollectief in Leiden. Eerder behaalde Elieske haar propedeuse musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.