foto van Carel  Hiebendaal

Carel Hiebendaal

Carel Hiebendaal is of councel bij Ekelmans & Meijer en houdt zich bezig met vastgoedrecht. Zijn cliënten zijn vastgoedondernemingen, beleggers, makelaars, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en overheden.
Carel Hiebendaal trad in 1984 in dienst bij Ekelmans & Meijer Advocaten en werd in 1990 partner bij de maatschap. Sinds 2017 is Carel als of councel aan Ekelmans & Meijer verbonden. Hij begeleidt het liefst ingewikkelde zaken waarin veel verschillende belangen en partijen een rol spelen. Hij legt zich voornamelijk toe op de vastgoedmarkt. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het tuchtrecht en het beroepsaansprakelijkheidsrecht voor makelaars.

Rechtsgebieden
Vastgoedrecht
Sportrecht

Contact
Carel Hiebendaal
E: hiebendaal@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 (0) 70 374 63 16
F: +31 (0) 70 374 63 33

Volg mij ook via
Carel Hiebendaal trad in 1984 in dienst bij Ekelmans & Meijer Advocaten en werd in 1990 partner bij de maatschap. Sinds 2017 is Carel als of councel aan Ekelmans & Meijer verbonden. Hij begeleidt het liefst ingewikkelde zaken waarin veel verschillende belangen en partijen een rol spelen. Hij legt zich voornamelijk toe op de vastgoedmarkt. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het tuchtrecht en het beroepsaansprakelijkheidsrecht voor makelaars.

Carel heeft een omvangrijke praktijk, bestaande uit vastgoedondernemingen, (grote) beleggers, makelaars, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en overheden. Deze cliënten waarderen niet alleen zijn juridische kennis en zijn zorgvuldige, duidelijke manier van communiceren, maar bovenal zijn vermogen om adequaat zaken tot een bevredigende oplossing te brengen.
 
Opleiding
Carel studeerde aan de Universiteit Utrecht en werd in 1984 beëdigd als advocaat.
 
Werkervaring
Carel deed ruime ervaring op bij Ekelmans & Meijer Advocaten. Carel is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de specialistenvereniging op het gebied van het huurrecht. Zo treedt hij al jaren op als legal counsel van de Amerikaanse Ambassade, en heeft hij onder meer de VS begeleid bij de complexe grondruil met de gemeente Den Haag ten behoeve van de bouw van het nieuwe ambassadegebouw. Daarnaast is hij als advocaat opgetreden in een aantal proefprocessen inzake erfpacht en heeft hij de Noordwijkse Golfclub begeleid bij onderhandelingen over een nieuw erfpachtcontract met Staatsbosbeheer. Hij heeft ook veel ervaring met non-conformiteitszaken in verband met de koop en verkoop van registergoederen en met de begeleiding van omvangrijke registergoedtransacties, waarbij zijn creatieve en oplossingsgerichte inbreng zeer wordt gewaardeerd.
Publicaties
Er konden geen publicaties worden gevonden voor uw zoektermen.