17 december 2017
Kerstactie Ekelmans & Meijer 2017

Kerstactie Ekelmans & Meijer 2017

De maatschap van Ekelmans & Meijer Advocaten verstuurt ook dit jaar geen kerstkaarten, in plaats daarvan steunen we goede doelen. Ieder jaar kiezen we een nieuw goed doel. Iedereen mag een goed doel voorstellen, daarop wordt vervolgens gestemd en het doel met de meeste stemmen kan rekenen op onze financiële steun.

Dit jaar heeft de stichting Het Vergeten Kind de meeste stemmen gekregen.

STICHTING HET VERGETEN KIND 
Stichting Het Vergeten Kind is er voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. Er zijn in ons land duizenden kinderen die niet gewoon kind kunnen zijn. Omdat ze noodgedwongen opgroeien in een opvanglocatie. Omdat ze mishandeld, verwaarloosd of verlaten zijn. Of omdat ze thuis wonen, maar heel veel problemen en/of armoede hebben.

Voor al deze kwetsbare kinderen is er Het Vergeten Kind. Zij voeren een programma dat bestaat uit twee strategische pijlers. Pijler één gaat om directe hulp. Zo worden evenementen georganiseerd waar kinderen kunnen ontspannen en plezier hebben. De tweede pijler betreft structurele, duurzame verbetering van de situatie. Door onder meer onderzoek en structurele hulp.