16 december 2019
Kerstactie 2019: Stichting Jarige Job

Kerstactie 2019: Stichting Jarige Job

De medewerkers van Ekelmans & Meijer kiezen iedere kerst een goed doel waar ons kantoor zich voor een jaar aan verbindt. Iedereen mag een goed doel voorstellen, waarop vervolgens wordt gestemd. Op 13 december is tijdens het jaarlijkse Ekelmans & Meijer kerstdiner en -feest het doel met de meeste stemmen bekend gemaakt:
 
Stichting Jarige Job kan dit jaar rekenen op onze steun.
 
Over Stichting Jarige Job
Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, een feestje en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.
 
Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. De stichting geeft geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor een verjaardagsfeestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau.