01 juli 2019
HR Café over pensioen en ontslag succesvol

HR Café over pensioen en ontslag succesvol

Op donderdag 27 juni 2019 organiseerde Ekelmans & Meijer in samenwerking met het Nederlands Pensioenbureau-legal een HR Café over pensioen en ontslag.

Marleen Sinnecker (advocaat Arbeidsrecht en Certified Pension Lawyer, Ekelmans & Meijer) en Dirk Jan Plate (Certified Pension Consultant, o.a. werkzaam voor Nederlands Pensioenbureau-legal) spraken met HR-professionals over pensioenontslag en onderwerpen die hier nauw mee samenhangen, zoals leeftijdsdiscriminatie en de invloed van het pensioen op de transitievergoeding. Ook kwam doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd aan de orde. Met concrete voorbeelden werd duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden (en risico’s) zijn rondom de pensioengerechtigde leeftijd. Na afloop van de interactieve bijeenkomst werd er geborreld in ons eigen bruine Café.

In het najaar van 2019 organiseren we opnieuw een HR Café voor HR-professionals. Wilt u op de hoogte gehouden worden over het HR Café of u alvast aanmelden voor de volgende bijeenkomst? Mail dan naar hr-cafe@ekelmansenmeijer.nl.