22 maart 2019
Geslaagd HR-Café donderdag 21 maart 2019

Geslaagd HR-Café donderdag 21 maart 2019

Tijdens het door Ekelmans & Meijer georganiseerde HR-Café van donderdag 21 maart jl. werden HR-professionals door arbeidsrechtadvocaten Marleen Sinnecker en Rein Putkamer bijgepraat over het wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in Balans. Zij bespraken de concrete gevolgen die dit wetsvoorstel heeft voor hun praktijk. Ook werden de deelnemers getest op hun kennis van recente jurisprudentie door middel van een quiz. Door de enthousiaste inbreng van alle aanwezigen werd het een interactieve en leerzame bijeenkomst. Zoals gebruikelijk was er na afloop gelegenheid om te netwerken in ons eigen bruine Café.
 
Het team Arbeidsrecht organiseert een aantal keer per jaar een HR-Café voor HR-professionals. De HR-Cafés hebben steeds een ander actueel onderwerp. Het volgende HR-Café staat gepland op donderdag 27 juni 2019. Het onderwerp van die bijeenkomst zal zijn Pensioen & Ontslag.
 
Wilt u op de hoogte gehouden worden over het HR-Café of u alvast aanmelden voor de volgende bijeenkomst? Mail dan naar hr-cafe@ekelmansenmeijer.nl.