27 november 2019
Annemiek Vermeijden genomineerd voor beste carrièrecoach

Annemiek Vermeijden genomineerd voor beste carrièrecoach

Advocaat verzekeringsrecht Annemiek Vermeijden is genomineerd voor de JINC award voor beste carrièrecoach. Annemiek neemt deel aan een project van JINC, dat jongeren verbindt aan een coach uit het bedrijfsleven. Een coach probeert uit te vinden waar een leerling goed in is en begeleidt hem of haar bij het maken van een keus voor een vervolgopleiding.
 
Annemiek heeft een half jaar lang vier vmbo studenten als coach bijgestaan. Annemiek: “Het mooiste aan het coachen van deze leerlingen was om hun zelfvertrouwen te zien groeien zodra ze uitvinden waar ze goed in zijn. Het is erg waardevol om daarbij betrokken te zijn.”
 
Bij Ekelmans & Meijer waren de goede coachingsvaardigheden van Annemiek al bekend: binnen kantoor is Annemiek verantwoordelijk voor de begeleiding van student-stagiaires. Ook is zij betrokken bij de aanname, coaching en opleiding van jonge advocaten.
 
Kans om te groeien
JINC maakt zich sterk voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt.
 
JINC Award
Tijdens de JINC Award show op donderdag 28 november deelt JINC vijf awards uit aan trainers, coaches en andere vrijwilligers uit het bedrijfsleven en van scholen. Dan weten we of Annemiek de award voor beste carrièrecoach in de wacht heeft gesleept.