HR-Café 20 maart 2018: Privacy op de werkvloer

HR-Café 20 maart 2018: Privacy op de werkvloer

Op dinsdag 20 maart a.s. organiseert het Team Arbeidrecht van Ekelmans & Meijer Advocaten een HR-Café voor HR-professionals. In het HR-Café geven we u een interactieve update over een actueel HR-thema én bieden we HR-professionals de gelegenheid om hun ‘peers’ in een informele en kleinschalige setting te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Gegarandeerd: een a-typische bijeenkomst die méér biedt dan alleen vaktechnische support.

Thema: Privacy op de werkvloer


Hoe ver mag je als werkgever gaan bij het screenen van werknemers tijdens en buiten het werk? Wat mag u vragen aan een werknemer die zich ziek meldt? Deze en andere privacy-zaken die spelen op het werk zullen uitgebreid aan bod komen tijdens dit HR-Café. Verder bespreken we enkele highlights uit de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), die op 25 mei a.s. wordt ingevoerd. Bent u er klaar voor?

Deze bijeenkomst wordt gegeven door privacy specialisten Astrid van Noort, Sophie Den Held en arbeidsrecht specialist Ingetje Wielenga.

Programma


15:15 Inloop
15:30 Start HR-Café
17:15 Einde met borrel

Locatie


Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
T 070 - 3746410
E hr-cafe@ekelmansenmeijer.nl

Aanmelden


Aanmelden kan tot 6 maart a.s. via: hr-cafe@ekelmansenmeijer.nl
Heeft u in uw netwerk een andere HR-professional die geïnteresseerd is in dit HR-Café, dan kunt u die uiteraard meenemen. Ook de privacy-officer is van harte welkom. Vanwege de beoogde kleinschaligheid geldt: wie het eerst komt, ….etc.

Wilt u meer informatie over ons HR-Café? Neem dan contact op met het team Arbeidsrecht.
kennis