Kennis overdragen om problemen voor te zijn

Wij vinden het belangrijk om onze kennis met u te delen. Natuurlijk willen wij u al uw juridische zorgen uit handen nemen, maar daarnaast dragen wij graag onze kennis over zodat juridische problemen worden voorkomen. Uit de wirwar aan ontwikkelingen in het recht filteren wij wat voor u van belang is. Zo krijgt u de informatie altijd op een toegankelijke en praktische toepasbare manier aangereikt. Wij bieden onze kennis via verschillende wegen aan, zoals workshops, lezingen, digitale nieuwsbrieven en juridische tips op onze website.
Ekelmans & Meijer

Nieuwsbrieven

Wij houden u graag op de hoogte van de belangrijkste juridische en fiscale ontwikkelingen. Dit doen wij onder andere via de digitale nieuwsbrieven. Uit de wirwar aan ontwikkelingen filteren wij wat van belang is. Dit doen wij per rechtsgebied. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl.
Bekijk alle Nieuwsbrieven

Publicaties & Blogs

Bij Ekelmans & Meijer Advocaten besteden we veel aandacht aan kennisoverdracht. Onze advocaten en fiscalisten publiceren regelmatig. Ze gaan de diepte in, leggen uit, of belichten juridische kwesties net even vanuit een andere invalshoek.
Bekijk alle Publicaties & Blogs
Ekelmans & Meijer

Juridische tips

Op onze website vindt u regelmatig juridische tips. Dit zijn praktische nieuwtjes over actuele juridische en fiscale onderwerpen. Met de tips willen wij u handvatten bieden waar u in uw praktijk echt iets mee kunt. Geen lange, theoretische verhandelingen, maar korte en bruikbare adviezen.
Bekijk alle Juridische tips

Seminars

De advocaten en fiscalisten van Ekelmans & Meijer verzorgen diverse seminars. Tijdens zo’n seminar komen actuele onderwerpen uit één van onze specialisaties aan bod. De seminars vinden plaats bij ons op kantoor of in house bij cliënten.
Bekijk alle Seminars
seminar

2e HR-Professionals Café 2017 | 20 juni 2017 | Thema: ontslag wegens disfunctioneren (seminar)

Datum: 06.06.2017
Auteur: Robert Kütemann
Op dinsdag 20 juni zal bij ons op kantoor het 2e HR-Professionals Café van 2017 worden gehouden. Hierbij zal een workshop worden aangeboden met het thema ‘Ontslag wegens disfunctioneren/dossieropbouw onder de WWZ’....
Lees meer >
seminar

1e HR-Professionals Café 2017 | 16 maart 2017 | Thema: de zieke werknemer (seminar)

Datum: 16.03.2017
Auteur: Robert Kütemann
Op donderdag 16 maart zal bij ons op kantoor het 1e HR-Professionals Café van 2017 worden gehouden. Hierbij zal een workshop worden aangeboden met als thema ‘De zieke werknemer'....
Lees meer >
seminar

Nieuwe Wet natuurbescherming (seminar)

Datum: 03.11.2016
Auteur: Anita Nijboer
Op 3 november a.s. wordt het Seminar nieuwe Wet natuurbescherming gehouden bij ElbaRec. Anita Nijboer legt tijdens dit interactieve seminar uit wat de consequenties van deze nieuwe wet zijn. Het seminar wordt georganiseerd door Elba-Rec.
seminar

Planning bedrijventerreinen (seminar)

Datum: 06.07.2016
Auteur: Anita Nijboer
Hoe spelen we op regionaal en lokaal niveau in op de toenemende vraag naar bedrijfsruimte voor specifieke sectoren? Op 6 juli 2016 krijgt u antwoord op deze vraag. Anita Nijboer gaat in op de ruimte die de Ladder biedt, na de laatste wijzigingen die zijn aangebracht.