93

Personenschade

Incidenten kunnen leiden tot materiële en immateriële schade, die bij de verzekeraar wordt geclaimd. De door of namens de verzekeraar met de benadeelde gevoerde afwikkelingsdiscussie dient zowel in als buiten rechte goed te worden begeleid. Met oog voor schadelastbeheersing en het voorkomen van polarisatie.

Gespecialiseerde advocaten


Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van de personenschadezaken voor verzekeraars. Bij de afwikkeling van letselschadeclaims spelen vele aspecten een rol. De beoordeling van (proportionele) aansprakelijkheid van de aangesproken verzekerde, het laten opstellen en wegen van medische en arbeidsdeskundige expertises en de beoordeling van de juridische toerekenbaarheid van diverse gevorderde schadeposten vereisen specifieke kennis en know-how. Daarnaast is ook het vermogen om complexe letselschadeberekeningen kritisch te beoordelen een must.

Wij beschikken niet alleen zelf over de noodzakelijke uitgebreide expertise om deze personenschadezaken voor de verzekeraar te behandelen (o.a. Grotius Personenschade), maar dragen door workshops en docentschappen ook bij aan de opleiding van professionals die zich bij verzekeraars met deze schadezaken bezig houden (o.a. Letselleergang Nibe SVV en OSR).


Bekijk hier ons hele team Verzekeringsrecht

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Personenschade, neem dan contact op met Astrid van Noort. U kunt een e-mail sturen naar:

E: vannoort@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 64 21
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement