155

Mediation

Mediation is een manier om zelf conflicten op te lossen onder leiding van een professionele, neutrale mediator. De mediator kan ook helpen een vastgelopen overleg weer op gang te brengen. Bij mediation worden zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van een conflict belicht en houden betrokkenen zelf de zeggenschap; er wordt niet voor hen beslist. Geheimhouding en vertrouwelijkheid zorgen er bovendien voor dat alles wat tijdens de mediation besproken wordt, tussen vier muren blijft. Alles kan daardoor besproken worden, zonder dat dit consequenties heeft in een eventuele procedure. Vaak leidt dit tot bevredigende oplossingen, die bovendien snel en relatief goedkoop zijn.
Bij een mediation kiezen veel betrokkenen graag voor een mediator met jarenlange ervaring met zowel mediation als het (arbeids)recht, om efficiënt en probleemoplossend te werk te gaan en de kans van slagen te vergroten. Ons kantoor beschikt over een MfN-mediator met meer dan 10 jaar ervaring, die tijdens mediation zowel haar juridische kennis als haar mediation- en analytische vaardigheden  inzet. Mariska Aantjes doet mediations op het gebied van arbeidsrecht tussen werkgevers en werknemers, overheden en ambtenaren, maar ook tussen aandeelhouders of directeuren die een conflict hebben of afscheid van elkaar (moeten) nemen.

Bel of mail ons voor vrijblijvend voor een eerste advies.


Bekijk hier ons hele team Arbeidsrecht

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Mediation, neem dan contact op met Mariska Aantjes. U kunt een e-mail sturen naar:

E: aantjes@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 (0)70 374 64 22
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab