67

Fiscaal ondernemingsrecht

Onze fiscalisten adviseren elke dag op het gebied van het fiscale ondernemingsrecht. Zij assisteren bij de fiscale aspecten van bijvoorbeeld koop- en verkooptransacties, fusies en overnames, private equity, en werknemersparticipatieplannen. Zo worden onnodige verassingen voorkomen.
Wij gaan op zoek naar de voor u juiste structuur. Zo worden waar mogelijk de fiscale voordelen benut. Onze fiscalisten voeren vaak fiscale due diligenceonderzoeken uit, waarbij fiscale risico's in kaart worden gebracht. Daarnaast adviseren wij regelmatig over de fiscale aspecten van het opzetten van investerings- en beleggingsfondsen in het binnen- of buitenland, begeleiden wij bij een TCF of Horizontaal Toezicht en helpen wij bij uw plannen om werknemers te laten participeren in de winst van uw onderneming. Bijvoorbeeld door de uitgifte van aandelen(opties), certificaten of SARs. Indien nodig onderhandelen wij met de fiscus over de fiscale gevolgen van de implementatie van uw plannen. In alle gevallen streven wij een zo hoog mogelijke tax efficiency na.


Bekijk hier ons hele team Fiscaal recht

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Fiscaal ondernemingsrecht, neem dan contact op met Klaas-Jan Visser. U kunt een e-mail sturen naar:

E: visser@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 63 00
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement