155

Cyber Security

Uw organisatie beschikt over veel vertrouwelijke informatie. De verwerking van (bijzondere) persoonsgegevens neemt toe. Ook is er steeds meer bedrijfsinformatie digitaal beschikbaar. Al deze data zijn goud waard. Komen gegevens bij de verkeerde mensen in handen, dan heeft dit mogelijk kostbare reputatieschade tot gevolg. U heeft uw organisatie waarschijnlijk al goed ingericht als het gaat om informatiebeveiliging en privacy.  Mogelijk heeft u een team van informatiebeveiligers, security officers en compliance officers.
Optimaal omgaan met waardevolle data
Toch loopt uw organisatie nog weleens tegen complexe vragen aan.  Onze Cyber Security experts denken graag met u mee over de impact van cyber security bij uw bedrijfsvoering. Veel processen zijn  door de privacy en security wetgeving complexer zijn geworden. Door creatief te zijn, bedenken we constructies die voldoen aan wet- en regelgeving, maar waarbij tegelijkertijd ook op een zorgvuldige en (kosten)efficiënte en voor uw bedrijf (commercieel) optimale manier wordt omgegaan met waardevolle data.
 
Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn o.a. financiële instellingen, medische zorgverleners, zorgverzekeraars, telecombedrijven, brancheorganisaties van arbodiensten en re-integratiebedrijven.
 
Internationaal
Door ons lidmaatschap van twee internationale netwerken van advocatenkantoren (ILG en Legalink)kunnen wij bij grensoverschrijdende kwesties snel schakelen en u ook in het buitenland aan experts koppelen.
 
Naast het leveren van concrete bijstand verzorgen wij ook (in-house) presentaties op maat over diverse privacyvraagstukken.
 


Bekijk hier ons hele team Verzekeringsrecht

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Cyber Security, neem dan contact op met Astrid van Noort. U kunt een e-mail sturen naar:

E: vannoort@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 64 21
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement