80

Corporate litigation

Corporate litigation gaat over zakelijke geschillen en procedures die iedere onderneming kunnen raken. Van enquĂȘte tot kort geding. Van kantonrechter tot Ondernemingskamer. En van aandeelhouder tot vennoot.
Geschillen tussen aandeelhouders, bestuurders, vennoten en andere stakeholders. Maar ook tussen licentiegevers en -nemers, leveranciers en distributeurs, principalen en agenten, en franchise partijen. Over nakoming van afspraken, bestuurders die ernstig verwijtbaar handelen, zich schuldig maken aan wanprestatie, over opgezegde vennoten, opheffing van beslag op bankrekeningen, uitkoop van minderheidsaandeelhouders, schadeclaims, doorstartscenario’s, geschonden adviesrechten van de Ondernemingsraad, en zo meer. Procedures voor rechtbank, gerechtshof en Hoge Raad, inclusief kort gedingprocedures. Maar ook arbitrages en bindend advies-trajecten.

Onze litigation advocaten


Van oudsher is Ekelmans & Meijer een litigation-kantoor. Het pleiten zit het team ondernemingsrecht-advocaten in het bloed. Niet alleen procesrechtelijke know how is daarbij een tool, maar ook tactische en strategische kennis en vaardigheden met betrekking tot de procesvoering. Onze advocaten hebben een positief track record op de voornoemde gebieden. In voorkomend geval wordt samengewerkt met specialisten op fiscaal terrein. En bij hoger beroep kan overleg plaatsvinden met de collega’s van de Sectie Cassatie – om de processtukken “cassatieproof” te maken.

Wij realiseren ons dat procederen kostbaar is. Daarom staan wij open voor heldere prijsafspraken.


Bekijk hier ons hele team Ondernemingsrecht

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Corporate litigation, neem dan contact op met Annemiek Vermeijden. U kunt een e-mail sturen naar:

E: vermeijden@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 64 34
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement