Vastgoedrecht

Vastgoedrecht

De vastgoedmarkt is in beweging en op zoek naar nieuwe kansen. Renovatie, transformatie, innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen geworden. Ons team vastgoed helpt u deze kansen te benutten maar kan ook voorzien in een vooruitziende blik als het gaat om eventuele risico’s.

Branchekennis is een must


Een goede overeenkomst of het gebruik van goede algemene voorwaarden kan risico’s beperken. Ervaring met de branche is naast juridische kennis een must. Van ons team mag u kwalitatief hoogstaand maatwerk verwachten. En, indien gewenst, vindt u in ons een kritische sparringpartner.

Onze vastgoedadvocaten


Ons vastgoedteam heeft ruime ervaring met alle aspecten van het vastgoed. Of het nu gaat om expertise op het gebied van huur, koop, bouw, projectontwikkeling, milieu en vergunningen. Wij hebben voor u de benodigde ervaring in huis. Soms gaat het om een kort telefonisch advies om even in de juiste richting te worden geholpen. Soms begeleiden we partijen bij het hele traject van aanvraag van vergunningen, ontwerp en realisatie en vervolgens exploitatie van vastgoed. Een boeiend en dynamische werkterrein met grote plannen maar ook grote risico’s. Wij werken daarbij samen met specialisten van fiscaalrecht.

Opdrachtgevers rekenen op onze kennis en kunde


Wij werken veel voor ontwikkelaars, gemeenten, vastgoedfondsen, beleggers, makelaars en particulieren. Door veel verschillende type opdrachtgevers te adviseren zijn wij goed in staat de verschillende belangen in te schatten.

Naast adviseren procederen wij veel voor onze opdrachtgevers. U kan hierbij rekenen op een assertieve benadering, zowel indien u eiser, als indien u verwerende partij bent. Ons kantoor is van oudsher een litigation kantoor. Procesrechtelijke know how op ons kantoor is hierbij een tool maar ook tactische en strategische kennis en vaardigheden met betrekking tot procesvoering. Bij hoger beroep kan overleg plaatsvinden met ons team cassatie. Procederen is kostbaar en dient goed en zorgvuldig te gebeuren. Onze advocaten hebben een positief track record op genoemde gebieden.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Vastgoedrecht, neem dan contact op met Hein Stroeve.

E: stroeve@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 (0) 70 374 63 16
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab Privacy statement