Fiscaal recht

Fiscaal recht

Belastingheffing speelt een belangrijke rol voor zowel particulieren als het (internationale) bedrijfsleven. De steeds veranderende fiscale wetgeving biedt naast de bekende uitdagingen ook de onbekende mogelijkheden. Onze fiscalisten staan voor een actieve benadering, beschikken over een uitgebreide expertise en hanteren altijd een pragmatische aanpak.
De belastingregels in de nationale en internationale wetgeving en verdragen nemen steeds verder toe. Verassingen kunnen worden voorkomen door een actieve benadering. Wij assisteren dan ook graag bij het optimaliseren van de fiscale positie van onze particuliere cliënten en (internationale) ondernemingen. Onze adviezen beslaan diverse onderwerpen, bijvoorbeeld bij transacties, zoals een fusie of een overname, maar ook bij financieringsmogelijkheden. Eventuele fiscale probleempunten kunnen vaak vooraf worden opgelost door middel van een passende structurering of zelfs overleg met de belastingdienst.

Onze fiscalisten werken nauw samen met de andere secties binnen Ekelmans & Meijer. Tevens beschikken wij ieder over een uitgebreid informeel internationaal netwerk. Voor kwesties op het gebied van fiscaal ondernemingsrecht, internationaal belastingrecht en alle fiscale aspecten rondom estate planning of vastgoed kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u bij alle facetten van belastingheffing en optimaliseren de gehele fiscale positie. Daarbij wordt een discussie of procedure met de belastingdienst niet geschuwd.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Fiscaal recht, neem dan contact op met Mohamed Bouallouch.

E: bouallouch@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 (0) 70 374 63 05
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Developed by U-lab