Fiscaal recht

Fiscaal recht

De steeds veranderende fiscale wetgeving biedt naast de bekende uitdagingen ook de onbekende mogelijkheden. Wij staan voor een actieve benadering, beschikken over een uitgebreide expertise en hanteren altijd een pragmatische aanpak.
De belastingregels in de nationale en internationale wetgeving en verdragen nemen steeds verder toe. Verassingen kunnen worden voorkomen door een actieve benadering. Wij assisteren dan ook graag bij het optimaliseren van de fiscale positie (internationale) ondernemingen en instellingen.

Wij zijn ervaren in het structureren en begeleiden van veranderingen in de ondernemingsstructuren, supply chain, transfer pricing, tax accounting, alsmede het managen van de relatie en oplossen van geschillen met de Belastingdiensten en het signaleren van de daarbij behorende risico's.

Wij werken nauw samen met de andere secties binnen Ekelmans & Meijer. Tevens beschikken wij ieder over een uitgebreid (informeel) internationaal netwerk.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Fiscaal recht, neem dan contact op met Klaas-Jan Visser.

E: visser@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 63 00
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement