Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Human capital – voor veel bedrijven en instellingen de kritische succesfactor. Werk – voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven. Mens, werk en organisatie is waar het om draait in het arbeidsrecht.

Wat kan onze advocaat arbeidsrecht voor u doen?


Arbeidsrecht is breed, complex en verandert steeds. Onze advocaten zorgen ervoor dat uw organisatie optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die het arbeidsrecht biedt en beperken eventuele risico’s die het arbeidsrecht met zich meebrengt. Op die manier dragen zij bij aan het floreren van de organisaties van hun cliënten.

Weten wat cliënten beweegt


Onze advocaten Arbeidsrecht kennen hun cliënten goed. Zij weten wat hen beweegt. Zij zoeken steeds naar praktische oplossingen, maar schuwen principiële standpunten niet. Onze advocaten kunnen volledig ontzorgen, maar zich ook beperken tot sturen op hoofdlijnen of fungeren als sparringpartner en huisadvocaat. Uw behoefte is leidend. De werkwijze van onze advocaten kenmerkt zich door creativiteit, accuratesse en heldere communicatie. Bovendien zijn ze altijd to the point.


Of het nu gaat om (individueel/collectief) ontslag, flexibele arbeidsrelaties, arbeidsvoorwaardenbeleid, reorganisatie, re-integratie bij ziekte, privacy vraagstukken, arbeidsovereenkomsten, overgang van onderneming, medezeggenschapskwesties, outsourcing & insourcing, arbeidsongeschiktheid, pensioen of (on)gelijke behandeling; onze advocaten begeleiden u naar een passende oplossing. Adviseren en (indien nodig) procederen zijn uiteraard onderdeel van de ondersteuning die onze advocaten bieden, maar zij investeren ook graag in hun cliënten bijvoorbeeld door het geven van workshops en trainingen, in house bij onze cliënten of bij ons op kantoor.

Wilt u op de hoogte blijven en onze LegAlert ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@ekelmansenmeijer.nl.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Arbeidsrecht, neem dan contact op met Robert Kütemann.

E: kutemann@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 64 22
expertise
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement