Arbeidsrecht
Human capital – voor veel bedrijven en instellingen de kritische succesfactor. Werk – voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven. Mens, werk en organisatie is waar het om draait in het arbeidsrecht. Arbeidsrecht is breed, complex en verandert steeds. Onze advocaten zorgen ervoor dat uw organisatie optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die het arbeidsrecht biedt en beperken eventuele risico’s die het arbeidsrecht met zich meebrengt. Op die manier dragen zij bij aan het floreren van de organisaties van hun cliënten.

Arbeidsrecht

Onze advocaten Arbeidsrecht kennen hun cliënten goed. Zij weten wat hen beweegt. Zij zoeken steeds naar praktische oplossingen, maar schuwen principiële standpunten niet. Onze advocaten kunnen volledig ontzorgen, maar zich ook beperken tot sturen op hoofdlijnen of fungeren als sparringpartner en huisadvocaat. Uw behoefte is leidend. De werkwijze van onze advocaten kenmerkt zich door creativiteit, accuratesse en heldere communicatie. Bovendien zijn ze altijd to the point.

Of het nu gaat om (individueel/collectief) ontslag, flexibele arbeidsrelaties, arbeidsvoorwaardenbeleid, reorganisatie, re-integratie bij ziekte, privacy vraagstukken, arbeidsovereenkomsten, overgang van onderneming, medezeggenschapskwesties, outsourcing & insourcing, arbeidsongeschiktheid, pensioen of (on)gelijke behandeling; onze advocaten begeleiden u naar een passende oplossing. Adviseren en (indien nodig) procederen zijn uiteraard onderdeel van de ondersteuning die onze advocaten bieden, maar zij investeren ook graag in hun cliënten bijvoorbeeld door het geven van workshops en trainingen, in house bij onze cliënten of bij ons op kantoor.
Robert  Kütemann

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in Arbeidsrecht, neem dan contact op met Robert Kütemann.

E: kutemann@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 (0) 70 374 64 22