German Desk

Om Duitstalige bedrijven die in Nederland zaken doen of in Nederland zaken willen doen bij te staan, heeft Ekelmans & Meijer Advocaten een German Desk opgericht. German Desk is een team van momenteel 8 advocaten en fiscalisten dat zich heeft gespecialiseerd in het juridisch adviseren en begeleiden van Duitstalige cliënten bij grensoverschrijdende transacties.

German Desk

Om Duitstalige bedrijven die in Nederland zaken doen of in Nederland zaken willen doen bij te staan, heeft Ekelmans & Meijer Advocaten een German Desk opgericht. German Desk is een team van momenteel 8 advocaten dat zich heeft gespecialiseerd in het juridisch adviseren en begeleiden van Duitstalige cliënten bij grensoverschrijdende transacties. Ons team bestaat uit experts op verschillende rechtsgebieden zodat we u kunnen helpen met een groot aantal uiteenlopende zaken.
Duitse ondernemers die in Nederland – naar Nederlands recht – zaken (willen) doen kunnen bij German Desk terecht voor juridisch advies of voor het voeren van procedures.

We adviseren bij:
 

  • Het opstellen van contracten
  • Detacheren van werknemers
  • Het opstarten van een bedrijf
  • Aangaan van joint venture en bedrijfsovernames
  • Geschillen tussen aandeelhouders en andere organen van een vennootschap
  • Juridische geschillen en procedures

Werkgebieden:
 

  • Arbeidsrecht en sociaalrecht
  • Handelsrecht en ondernemingsrecht
  • Fiscaal recht
  • Aansprakelijkheid en verzekeringsrecht

Werkwijze:


Onze dienstverlening is altijd praktisch en klantgericht waarbij uw individuele behoeften centraal staan. We zijn geïnteresseerd in langdurige klantenrelaties en hebben oog voor out of the box denken.

Alle leden van onze German Desk team beheersen de Duitse taal uitstekend. Door onze jarenlange ervaring met Duitse cliënten zijn we bovendien op de hoogte van de verschillen in de wetgeving en bedrijfsvoering, zodat wij u goed begrijpen en uw doelstellingen vakkundig en precies aan kunnen pakken.

Naast individueel advies geven we regelmatig in-house trainingen en seminars en worden vaak als klankbord / sparringpartner ingezet bij het plannen van een (lange termijn) strategie.

Wij delen onze kennis graag met u. Meldt u zich hier aan voor onze Duitse Newsletter; germandesk@ekelmansenmeijer.nl.


Robert

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze expertise in German Desk, neem dan contact op met Robert Kütemann. U kunt een e-mail sturen naar:

E: kutemann@ekelmansenmeijer.nl
T: +31 70 374 64 22
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement