Behoefte aan specialisten

De huidige tijd vraagt om (super) specialisten. Bij Ekelmans & Meijer zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen in uw branche en in het recht. Om dat waar te kunnen maken moet je keuzes maken. Bij Ekelmans & Meijer doen we daarom niet alles een klein beetje. Wij hebben ervoor gekozen ons te specialiseren.
expertise

Rechtsgebieden

Kwaliteit staat bij Ekelmans & Meijer Advocaten centraal. Wij hebben er daarom voor gekozen om ons op een aantal terreinen te specialiseren. Wij onderscheiden daarbij de begrippen rechtsgebieden en specialisaties.
Alle rechtsgebieden

Specialisaties

De huidige tijd vraagt om (super) specialisten. Bij Ekelmans & Meijer zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen in uw branche en in het recht. Om dat waar te kunnen maken moet je keuzes maken. Bij Ekelmans & Meijer doen we daarom niet alles een klein beetje. Wij hebben ervoor gekozen ons te specialiseren. Op onderstaande specialismen hebben we de juiste vrouw, de juiste man of desgewenst het juiste team voor u in huis.
Alle specialisaties

German Desk

Om Duitstalige bedrijven die in Nederland zaken doen of in Nederland zaken willen doen bij te staan, heeft Ekelmans & Meijer Advocaten een German Desk opgericht. German Desk is een team van momenteel 8 advocaten en fiscalisten dat zich heeft gespecialiseerd in het juridisch adviseren en begeleiden van Duitstalige cliënten bij grensoverschrijdende transacties. Ons team bestaat uit experts op verschillende rechtsgebieden zodat we u kunnen helpen met een groot aantal uiteenlopende zaken.
German Desk
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Routebeschrijving
Ekelmans & Meijer
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Rechtsgebiedenregister Developed by U-lab Privacy statement