Ekelmans & Meijer advocaten
scroll naar beneden
Ekelmans & Meijer Advocaten
Uw activiteiten, uw branche, uw belangen. Daar gaat het om.
Wij kennen niet alleen de spelregels, maar snappen ook het spel. Als uw sparringpartner staan we u bij bij uw volgende zet.

Welkom bij Ekelmans & Meijer

Dagelijks worden overeenkomsten gesloten. Soms loopt het anders dan verwacht. 
Bij Ekelmans & Meijer denken we met u mee en zoeken we oplossingen die passen bij uw praktijk. Problemen noemen wij liever uitdagingen. Soms is de aanval de beste verdediging. Onze advocaten hebben jarenlange proceservaring, waarmee zij uw belangen voor de rechter maximaal kunnen behartigen.

Rechtsgebieden

Kwaliteit staat bij Ekelmans & Meijer Advocaten centraal. Wij hebben er daarom voor gekozen om ons op een aantal terreinen te specialiseren. Deze kunt u vinden onder Expertise. Wij onderscheiden daarbij de begrippen rechtsgebieden en specialisaties. De rechtsgebieden waarin wij werken zijn:
home

Regres verzekeraar bij directe vergoeding aan benadeelde

Na ongeval met een trailer stelt verzekeraar de benadeelde direct schadeloos. Voor de schade was echter zowel de verzekerde als een derde jegens de benadeelde aansprakelijk; de verzekeraar treedt alleen in de rechten van haar verzekerde jegens die derde en niet ook in de rechten van de benadeelde jegens die derde.
Lees het hele artikel

Hoge Raad: grenzen herstelfunctie appel bij echtscheiding

In het algemeen biedt het hoger beroep de gelegenheid het eigen standpunt te verbeteren en aan te vullen. Maar let op in echtscheidingszaken! Wie in eerste aanleg (mede) zelf echtscheiding verzoekt, kan in appel niet meer alsnog een pensioenverweer voeren (art. 1:153 lid 1 BW).
Lees het hele artikel

Vacature Advocaat-medewerker Verzekering en Aansprakelijkheid

Onze sectie Verzekering en Aansprakelijkheid is op zoek naar een advocaat-medewerker.
Lees het hele artikel

Mipim 2017

Ons team Vastgoed kijkt terug op een succesvolle Haagse lunch tijdens MIPIM 2017 in Cannes. Ekelmans & Meijer heeft samen met Ellens & Lentze notarissen en RVA deze lunch voor circa 115 genodigden georganiseerd.
Lees het hele artikel

Nieuwsbrieven

Wij houden u graag op de hoogte van de belangrijkste juridische en fiscale ontwikkelingen. Dit doen wij via nieuwsbrieven en legalerts van de verschillende secties. Zo voorkomt u dat u iets belangrijks over het hoofd ziet, zonder dat u zelf veel kostbare tijd kwijt bent aan het volgen van alle
ontwikkelingen. U kunt zich via onderstaande link voor een of meerdere nieuwsbrieven aanmelden en ontvangt deze dan per e-mail. Ook kunt u alle nieuwsbrieven nog eens nalezen.
Meer Nieuwsbrieven

Publicaties & Blogs

Bij Ekelmans & Meijer besteden we veel aandacht aan kennisoverdracht. Onze advocaten en fiscalisten publiceren regelmatig. Zij gaan de diepte in, leggen uit, of belichten juridische kwesties net even vanuit een andere invalshoek.
Vanwege de verschillende specialismen die wij in huis hebben komen in de publicaties diverse rechtsgebieden aan de orde. De publicaties zijn te vinden via onderstaande link, of bij het curriculum vitae van de betreffende advocaat of fiscalist. Zie hiervoor "Onze mensen".
Meer Publicaties & Blogs

Juridische tips

Op onze website vindt u regelmatig juridische tips. Dit zijn praktische nieuwtjes over actuele juridische en fiscale onderwerpen. Met de tips willen wij u handvatten bieden waar u in uw praktijk echt iets mee kunt. Geen lange, theoretische
verhandelingen, maar korte en bruikbare adviezen. Via onderstaande link vindt u de meest recente juridische tips. Mocht iets onduidelijk zijn, of wilt u ergens meer van weten, neemt u dan even contact op.
Meer Juridische tips

Seminars

De advocaten en fiscalisten van Ekelmans & Meijer verzorgen diverse seminars. Tijdens zo'n seminar komen actuele onderwerpen uit één van onze specialisaties aan bod. De seminars vinden plaats bij ons op kantoor, maar ook in house
bij cliënten, of op andere aansprekende locaties. Wij monitoren constant aan welke kennis behoefte bestaat en staan altijd open voor suggesties over onderwerpen.
Meer Seminars
Ekelmans & Meijer
Ekelmans & Meijer Advocaten
Wilt u meer informatie over ons kantoor, of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@ekelmansenmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact.
Als u een klacht hebt over onze dienstverlening dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.
 
Kantooradres
Anna van Saksenlaan 30
2593 HT Den Haag
Routebeschrijving OV

Postadres
Postbus 93455
2509 AL Den Haag
Contactgegevens
T: +31 (0)70 374 63 00
F: +31 (0)70 374 63 33
E: info@ekelmansenmeijer.nl
KvK nummer: 27361669
BTW nr.: NL002447551B01
Waar bent u naar op zoek?